Ξενάγηση

Αν αποφασίσετε να δώσετε την ελευθερία στους πελάτες σας να παραγγέλνουν μόνοι τους, θα δοκιμάσουν τον πλέον σύγχρονο τρόπο παραγγελίας με έναν εύχρηστο και μοναδικό τρόπο. Χωρίς να κάνουν κάποια εγκατάσταση στο κινητό τους, μπορούν άμεσα να δουν το μενού σας, να διαβάσουν πληροφορίες για το καθένα από τα προϊόντα σας και να κάνουν την παραγγελία τους χωρίς καμία αναμονή.

Το eWaiter έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να συνεργάζεται με όλα τα μεγέθη οθονών. Αν το χρησιμοποιήσετε σαν κλασικό σύστημα παραγγελιοληψίας, οι σερβιτόροι σας θα έχουν την δυνατότητα να χρησιμοποιήσουν οποιαδήποτε συσκευή της επιλογής σας για να συλλέγουν τις παραγγελίες και να επικοινωνούν με το μπαρ.

Αν και είναι δυνατόν να δουλέψετε το eWaiter με μία μόνο συσκευή οποιουδήποτε τύπου, ο προτεινόμενος τρόπος λειτουργίας είναι να χρησιμοποιείτε κινητά για την συλλογή παραγγελιών και ένα υπολογιστή στο μπαρ για να τις παρακολουθείτε. Εκεί θα χρησιμοποιείτε την κονσόλα του για να τις διαχειριστείτε, να επικοινωνείτε με τους σερβιτόρους σας και να παρακολουθείτε τις πωλήσεις σας. Όλες αυτές τις λειτουργίες μπορείτε να τις χρησιμοποιήσετε ακόμα και αν είστε πολύ μακριά από το κατάστημα σας.

Θέλετε να δοκιμάσετε live το eWaiter; Δεν έχετε παρά να επισκευθείτε το ewaiterdemo.nkode.gr/service με το κινητό σας και να κάνετε παραγγελίες όπως θα κάνουν οι πελάτες σας στο κατάστημα σας. Μπορείτε να συνδεθείτε και σαν VIP πελάτης πατώντας στο εικονίδιο κάτω αριστερά και χρησιμοποιώντας σαν username το kostas και password το 1

Αν θέλετε μια πλήρη δοκιμή της εφαρμογής για να δείτε τις λειτουργίες που έχουν πρόσβαση οι σερβιτόροι και οι καταστηματάρχες, στείλτε μας ένα μήνυμα με την επωνυμία της επιχείρησης σας και θα σας παρέχουμε κωδικούς για να μπορείτε να συνδεθείτε με την demo έκδοση. Και θα είμαστε εκεί για να σας παρέχουμε οδηγίες και να απαντήσουμε στις ερωτήσεις σας.