Τι είναι

To eWaiter είναι ένα σύστημα παραγγελιοληψίας για καφετέριες, εστιατόρια και ταβέρνες, που επιτρέπει στους πελάτες σας να παραγγέλνουν από το κινητό τους. Είτε θέλετε να δώσετε πρόσβαση σε όλους είτε στους πιο πιστούς σας θαμώνες, το eWaiter προσφέρει ένα γρήγορο, ασφαλή και τον πλέον σύγχρονο τρόπο να κάνουν μόνοι τους τις παραγγελίες τους στο κατάστημα σας.

Για να λειτουργήσει δεν απαιτεί εγκατάσταση software. Χρησιμοποιεί το ίντερνετ και είναι συμβατό με οποιαδήποτε συσκευή έχει πρόσβαση σε αυτό. Σας παρέχουμε ένα link με το domain name της επιλογής σας και η εφαρμογή είναι έτοιμη για χρήση για όποιον επιθυμείτε. Μπορείτε να επιλέξετε να το χρησιμοποιούν μόνο όσοι συνδέονται στο WiFi του καταστήματος σας ή να συνδεθούν με οποιοδήποτε δίκτυο και να έχουν πρόσβαση στην εφαρμογή με χρήση κωδικών.

Το eWaiter συμπεριλαμβάνει και όλες τις λειτουργίες μιας κλασικής εφαρμογής παραγγελιοληψίας. Χρησιμοποιείστε ένα browser για να δείτε τις παραγγελίες σας, αφήστε τους σερβιτόρους σας να τις καταχωρήσουν με οποιοδήποτε smartphone ή tablet, και αυτό ήταν!

Μην παραβλέψετε να διαβάσετε όλες τις δυνατότητες του eWaiter γιατί μπορείτε ακόμα να δουλεύετε το κατάστημα σας και.. να μην είστε καν εκεί!